Revitini proizvodi ponovo dostupni u Apotekama Sarajevo

Revite nam stižu odlične vijesti – ponovo su dostupni u Apotekama Sarajevo! Spisak apoteka sa lokacima možete pronaći na ovom linku. Sada možete jednostavno pronaći Revitine proizvode u vašoj lokalnoj apoteci i uživati u blagodatima naše visokokvalitetne linije dodataka ishrani.

Pored mogućnosti kupovine u apotekama, proizvodi su i dalje dostupni i putem web shopa – (svaka dostava iznad 70 KM narudžbe je besplatna).

Misija Revite je unapređenje zdravlja i kvaliteta života naših korisnika kroz inovativne i prirodne dodatke ishrani. Uz podršku matične mliječi, vitamina C i željeza, teže holističkom pristupu koji podržava vaše zdravlje na svim nivoima.

Posvećeni su postavljanju visokih standarda kvaliteta i transparentnosti u proizvodnji dodataka ishrani, te teže postati prepoznatljivi lideri u industriji. Njihova vizija je stvoriti svijet u kojem ljudi aktivno brinu o svom zdravlju i postižu optimalan životni standard.

Revitin je brend koji se zalaže za pouzdanost, transparentnost i održivost. Nastoje pružiti potpunu podršku svojim korisnicima u njihovom putu prema dugovječnosti i vitalnosti.

Napomena! Revita je jedina original, sve ostalo su kopije, te obratite pažnju pri kupovini Revitinih proizvoda da je jasno naznačeno na ambalaži “REVITA”.

No Comments

Postavi komentar